Filadelfia Zending

Zending doen we met elkaar
Filadelfia Zending is een organisatie die als missie evangelieverkondiging heeft. Dit doen we door te adviseren, ondersteunen en hulp verlenen. We doen dit voor zendingswerkers die een roeping hebben van de Heer. Maar ook zijn we er voor uitzendende gemeenten en thuisfrontcomités, die hulp nodig hebben om zending mogelijk te maken. We doen dit alles met een christelijk perspectief. Ons principe is: Bijbelgetrouwe geloofsverkondiging in woord en daad.

We zijn ervan overtuigd dat zending zowel ver weg als juist ook dichtbij nodig is. Daarom zijn we wereldwijd actief, maar ook in Nederland.

Onze zendingswerkers ontmoeten dagelijks mensen. Elk mens komt met een eigen verhaal. Velen vragen onze hulp en raad. De een biedt een aidskindje aan. De ander vraagt om medische hulp. Weer anderen komen met vragen. Er is veel geestelijke nood en onrecht. Er is veel leegte. Mensen lopen vast of worden in de steek gelaten. Door mensen en goden. Dat is de wereld waarin wij leven.
Door ons te laten zien en horen geven we aan het Evangelie van Jezus Christus een gezicht.

We willen naast mensen staan. Met liefde. Met geduld. Met helpende handen. Daarom ondersteunen we verschillende soorten projecten.

• een babyhuis in Mozambique,
• gevangenenpastoraat in Suriname,
• jongerenwerk in Slowakije,
• support van evangelisten in Zambia
• evangelisatiewerk in Nederland,
• onderwijsproject in Libanon,
• kindertehuis in Brazilië

God zoekt mensen die eeuwig gered willen worden. Het is onze missie om onze werkers in staat te stellen deze mensen te bereiken. Filadelfia Zending is geen grote organisatie. We doen wat we kunnen. Maar we dromen ervan om meer te doen. U kunt helpen die droom te verwezenlijken.

Filadelfia Zending

Thema's

Christelijk, Ontwikkelingshulp

Postadres

Kamerlingh Onneslaan 36
8024 CN
Zwolle
Overijssel

Meer informatie?
Stuur een mail naar onze contactpersoon:

Lex Klein Haneveld
Filadelfia Zending