Oxfam Novib

Monica (29), Zuid-Sudan: ‘Dankzij een kleine lening kon ik een eigen bedrijf beginnen. Nu heb ik voldoende geld om voor mijn kinderen te zorgen.’
Oxfam Novib is een wereldwijde beweging van mensen die geloven in een rechtvaardige wereld zonder armoede. In meer dan 90 landen werken we aan projecten en overwinnen we extreme armoede. Samen met onze donateurs, partnerorganisaties en lokale gemeenschappen veranderen we levens!

Een einde aan armoede
Armoede wordt door mensen veroorzaakt. En dus hebben mensen ook de kracht om armoede op te lossen. Oxfam Novib verbindt mensen, overheden en bedrijven wereldwijd om samen te werken aan een rechtvaardige wereld. We gaan uit van de kracht en mogelijkheden van mensen. Samen met partnerorganisaties in ontwikkelingslanden zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk mensen een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen.

Neem Oxfam Novib op in uw testament
Wanneer we mensen in ontwikkelingslanden echt willen helpen dan moeten we dit doen door mensen in staat te stellen het zelf te doen. Wilt u de dromen van mensen zoals Monica uit laten komen? U kunt daarbij helpen door na te laten via Oxfam Novib. Meer weten? Neem dan contact op met Thomas Grosse Stüve.

Oxfam Novib

Thema's

Algemeen, Ontwikkelingshulp

Postadres

Postbus 30919
2500 GX
Den Haag
Zuid-Holland

Meer informatie?
Stuur een mail naar onze contactpersoon:

Thomas Grosse Stüve
Oxfam Novib