Stichting Dierennood

“Nederland kent gelukkig geen zwerfhonden. Wel rijden er hier meer dan 300 dierenambulances rond, zijn er overal gesubsidieerde dierenasielen en is er hier een dierenpolitie.

In veel andere landen worden dieren helaas niet beschermd, maar worden juist geschopt, geslagen en aan hun lot overgelaten.

Stichting Dierennood is een erkende ANBI-organisatie die al vele jaren juist die dieren wil helpen. Na een zeer zorgvuldige selectie, worden betrouwbare kleinschalige projecten in diverse landen door ons als Hulpactie-van-de-Maand op onze website www.dierennood.nl gepubliceerd.

Alle donateurs worden daarin persoonlijk bedankt. Gezamenlijk redden wij jaarlijks zo vele duizenden dieren. Die anders kansloos waren geweest.

Wij kennen geen salarissen en geen huisvestingskosten. Onze overhead bedraagt slechts 2%, terwijl dat bij stichtingen gemiddeld 28% is.

Omdat wij als bestuursleden die kosten zelf betalen, kunnen wij de garantie geven dat iedere donatie of legaat 100% alleen voor directe hulp voor dieren-in-nood zal worden gebruikt. Binnen één maand!

Ook is er bij ons de mogelijkheid voor een fonds met uw eigen naam bij een schenking of legaat van 5.000 euro of meer. Zo blijft uw naam voor altijd verbonden met oprechte liefde voor dieren!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op. Wij hebben een eigen notaris in ons team, die u graag vrijblijvend informeert.”

Thema's

Dieren

Postadres

Kabelhof 60
3072 WJ
Rotterdam
Zuid-Holland

Meer informatie?
Stuur een mail naar onze contactpersoon:

Hanno Berger