Leuk: koop een baksteen met je naam erop voor een asiel

17/12/2018

Bouw mee voor het belangrijke asiel van Michael en zet je naam op een echte baksteen!

Ver weg van de hoofdstad Bangkok en de toeristische stranden van Thailand, heeft de Franse arts Michael Chour ervoor gekozen om zich in te zetten voor de duizenden zwerfdieren in het uiterste noorden van dat land aan de grens met Cambodja.

Daar worden deze dieren iedere dag weer bedreigd door gewetenloze hondenvangers voor de verkoop aan de vleesindustrie.

Het is bitter nodig dat Michael een eigen opvang kan gaan bouwen, waarin de door hem bevrijde honden weer op krachten kunnen komen. Hopelijk met daarna een adoptie bij dierenvrienden.

Behalve met het ‘gewoon’ doneren, kun je nu ook een of meer bakstenen voor 10 euro per stuk te gaan sponsoren, waardoor jouw naam voor altijd op een muur van dat asiel te zien zal zijn. Kijk hier verder.

Dit heel speciale en belangrijke werk is ons actuele Hulpproject-van-de-Maand december en wij hopen weer op een prachtige opbrengst. Met recht is dit een Kerst-project op ‘leven en dood’…

Wie wil Simone op Kreta gaan helpen?

Simone Aardenburg is een Nederlandse vrouw die in haar eentje ongelooflijk goed werk voor de vele zwerfkatten op dat eiland doet.

Zij krijgt daarbij fantastische steun van het prachtige hotel Creta Maris Beach in Chersonissos. Zie de foto hier rechts. Zij helpen haar heel goed om de katten rondom dit hotel te verzorgen en vervolgens te vangen om hen te laten steriliseren bij een locale dierenarts.

Wie wil binnenkort naar haar toe komen, om dit heel nuttige en dankbare werk samen te gaan doen? Simone woont in een klein appartement en zij kan ook voor jou zo’n accommodatie regelen voor slechts 13 euro per dag. Je mag zelfs ook voor 5 euro per dag een appartement delen met haar.

Wil je meer weten om zelf naar Kreta te gaan om Simone te gaan helpen? Mail mij hanno@dierennood.nl of bel mij 010-420 23 44.

En als je interesse hebt in een vakantie in een van de mooiste, maar ook DIERVRIENDELIJKSTE hotels van Griekenland, klik dan even op de bovenste foto van dit hotel en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor 2019!