Nieuws van De Regenboog Groep – Mei 2018

07/05/2018

Dit zijn ze: de vier genomineerde Aardige Amsterdammers van het jaar!

Ruim 1.100 vrijwilligers van De Regenboog Groep zijn actief door heel Amsterdam. Zij helpen dagelijks mensen dealen met de meest uiteenlopende problemen. Of dit nu met een luisterend oor is, een kop koffie of hulp bij financiën: de aandacht van onze Aardige Amsterdammers maakt het leven van velen beter. Deze vier kanjers zijn door hun collega’s, vrijwilligers en deelnemers genomineerd: wie gaat er met de titel vandoor? Lees de indrukwekkende verhalen van deze Aardige Amsterdammers hier

Uitnodiging! Expositie fotowedstrijd Morning Amsterdam

Op vrijdag 18 mei worden de winnende inzendingen van de fotowedstrijd van De  Regenboog Groep en de nieuwe fotografie-app Morning Amsterdam geëxposeerd en verkocht! Je bent van harte uitgenodigd! Bekijk de uitnodiging.

Pechmannen in Zaanstad vanaf nu ook onder de pannen!

We zijn trots te kunnen melden dat het we het groeiende probleem van de ‘nieuwe dakloze’ (in veel gevallen Pechmannen genoemd) ook in Zaanstad kunnen gaan aanpakken!
Lees meer

Longread: To Russia with love- De Regenboog in Kazan!

Correlation, Onze internationale tak heeft ontzettend veel expertise in huis op het gebied van harm reduction, verslavingszorg -en problematiek. Deze wisselt zij uit met andere landen zodat wij in Amsterdam altijd de laatste kennis tot onze beschikking hebben om problemen in onze mooie stad te lijf te gaan. Regenboog medewerker Bas ging met ze op pad en schreef een hele fijne, eye-openende longread!

Samen uit de Eenzaamheid part 2: De Wilde Stad

Het succesvolle concept ‘Samen uit de Eenzaamheid’ van De FilmHallen, John Altman en De Regenboog Groep brengt Amsterdammers opnieuw bij elkaar onder het dak van De FilmHallen!
Op 9 mei 2018 zal, in de FilmHallen, om 18:30 uur de film De Wilde Stad worden vertoond. De kosten voor een kaartje zijn €10,- inclusief snacks van John Altman, een drankje en één kaartje extra voor de onbekende Amsterdammer!
Lees meer