Ontroerende foto’s in expositie ‘this is me’

02/11/2018

Fotografe Marieke van de Velden bezocht voor Down to Zero twee opvanghuizen voor slachtoffers van seksuele uitbuiting in Thailand. De ontroerende foto’s die ze maakte zijn vanaf 20 november te zien in het Humanity House in Den Haag.

De fotografe luisterde naar de kinderen om te ervaren wat het voor ze betekent om met goede hulp weer een perspectief te krijgen op een toekomst. Wie tekenen zij als ze weer zichzelf mogen zijn? De foto’s die ze van de kinderen maakte zijn vanaf 20 november te zien in de de fototentoonstelling This is me.

Mijn masker is gecompliceerd: van de buitenkant lijk ik misschien heel rauw maar van binnen ben ik lief en zorgzaam. De ster staat voor het licht wat van binnen in mij schijnt.”
Fah (15), moeder van een tweejarig zoontje.

Down to Zero wil met de expositie de ernst van seksuele uitbuiting van kinderen laten zien. maar ook laten zien dat kinderen met aandacht en hulp hun leven weer op kunnen pakken.

Openingstijden

De tentoonstelling is gratis te bezoeken van dinsdag 20 november tot en met zondag 16 december.

Humanity House
Prinsegracht 8
2512 GA Den Haag

Humanity House is open op dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:00 uur. Op zaterdag en zondag van 12:00 – 17:00 uur.

Bron: Terre des Hommes – www.terredeshommes.nl